Rondele de ceapa pane

de kamy in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2011 | 8418 vizualizari

 

Ne place,place,place

 

INGREDIENTE

  • ceapa mare
  • ou
  • faina
  • sare,piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de ceapa pane:

Se curata ceapa si se taie pe lat felii de 1/2 cm.Se desface cu grija in rondele si sa pune faina pe ele.

Oul se bate bine se adauga putin lapte,sare,piper,marar si faina pana se ajunge la consistenta unei smantani mai groase.Se dau rondelele prin compozitia de mai sus si se prajesc in ulei incins.

Se scot pe servetele absorbante.

Se servesc ca atare sau pe langa alte garnituri.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

rondelele de ceapa se pot da si prin pesmet in ultima faza,dar eu de data asta nu am avut in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de ceapa pane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de vinete